Стопкадър You tube, Огромна трагедия със световна знаменитост.Трагично загина любима на

...
Стопкадър You tube, Огромна трагедия със световна знаменитост.Трагично загина любима на
Коментари Харесай

Звезда от Кобра 11 и Индиана Джоунс загина при самолетна катастрофа

Стопкадър You tube, 

Огромна покруса със международна звезда.

Трагично почина обичана на милиони киномани звезда. При самолетна злополука загуби живота си Крисчън Оливър.

Той е разпознат измежду жертвите на самолетна злополука на Карибите, при която починаха и дъщерите му на 10 и 12 години.

51-годишният Кристиан Клепсер, който се наричаше с артистичното име Крисчън Оливър,  е умрял при случая, дружно с децата си Мадита и Аник. Пилотът на самолета Робърт Сакс също е умрял, написа novini.bg. 

По време на кариерата си Клепсер се появява в огромни филми като Speed ​​Racer и Valkyrie и неотдавна взе участие в последната част от франчайза на  “Индиана Джоунс ”. 

Оливър ще се появи в идния филм Forever Hold Your Peace, който той също продуцира и преди малко снима последните си подиуми на 20 декември. 

Тъжната новина за гибелта на артиста и децата му заля мрежата от съболезнования. Режисьорът на последния му филм, Ник Лайън, отдаде респект на Оливър, публикувайки фотография в последния им снимачен ден, казвайки: „ Говорихме за продуцирането на филм дружно от години и най-сетне го направихме! Благодаря ти, че си страховит сътрудник, артист и другар ”. 

Според локални известия той е дошъл с дъщерите си в Карибите на 26 декември.

Два дни преди гибелта си Оливър разгласява фотография, показваща плаж в тропическа конюнктура с надпис: „ Нека любовта ръководи. Желая на всички ви най-хубавото за 2024 г. 

Бившата брачна половинка на Оливър, Джесика Муроз, преди този момент е работила като основан в Лос Анджелис шоубизнес кореспондент за немски медии. 

След излизането на Speed ​​Racer от 2008 година, в който той играе един от антагонистите, Snake Oiler, той говори за това, че най-сетне може да си разреши Harley-Davidson и да си купи Buick Centurion от 1972 година почти по същото време.

„ Те ​​бяха част от моята американска фантазия, това, което ние, европейците, и това, с което израснах, си представях: огромните открити пространства и свободата. И това е, което тази красива машина към момента значи за мен ”, споделя звездата.

Във видео от трагичната злополука се чува запис на човек, който споделя: „ Самолетът се разруши! Обадете се на бреговата защита!

Групата е била на път за Санта Лусия, когато е станала злополуката, споделиха управляващите. Мигове след политане от летище JF Mitchell в Бекия, самолетът изпада в неразбираеми по генезис усложнения.

Базираният в Сейнт Винсент информативен бюлетин Searchlight  съобщава, че водачът Сакс се е свързал по радиото с кулата малко след излитането, с цел да им каже, че изпитва проблеми и се връща назад. Това била последната връзка, написа Телеграф. 

В изявление за локалната медия  iWitness News  местен риболовец разкритикува реакцията на бреговата защита по отношение на нещастието. 

„ Обяснихме им, че приливът в този момент стартира и в случай че не се реагира стремително, има огромна възможност самолетът да не бъде открит, защото приливът ще го отнесе.

Той прибавя, че траекторията на прилива би отвела самолета в открити води. Използвайки въжета и шамандура, с цел да маркират местоположението, риболовците взимат решение сами да извадят телата. 

Докато различен чиновник споделя, че бреговата защита е трябвало да задържи личния състав в региона, до момента в който останките не бъдат изцяло изтеглени от водата.

Крисчън Оливър е роден е в Целе, само че израства във Франкфурт на Майн, Германия. Премества се в САЩ, с цел да работи като модел и след това взима уроци по актьорско майсторство в Ню Йорк и Лос Анджелис. През 2003 и 2004 година Крисчън участва в 28 епизода на известния немски сериал Кобра 11. Той играе и във филмите: Операция Валкирия “ (2008), „ Спийд Рейсър “ (2008) „ Добрият немец “ (2006), „ Кобра 11 “ (2003-2004) и мн.др.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР